Nieuw: gratis parkshow in het Efteling Theater

      Geen reacties op Nieuw: gratis parkshow in het Efteling Theater

De Efteling opent de deuren van het Efteling Theater voor de reguliere dagbezoekers. Vanaf aanstaande zaterdag presenteert de Efteling het ‘Sprookjesboom Zomerconcert’ als gloednieuwe parkshow geheel gratis op de planken van het Efteling Theater.

Doordat alle shows van Caro deze zomer zijn geannuleerd, staat de theaterzaal in het Efteling Theater leeg. Het attractiepark maakt van deze gelegenheid gebruik om dagelijks in juli en augustus een gloednieuwe show te presenteren. De showtijden zullen dagelijks om 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur zijn. De deuren van het Theater zullen een kwartier voor aanvang van de show open gaan. De show duurt 25 minuten.

In de show zien we hoe de Sprookjesbosbewoners een concert hebben gepland deze zomer. Er is feestelijke aankleding aanwezig en er worden posters verspreid. Echter, Wolf staat niet op deze posters en ontdekt dat hij niet mee mag doen. Wolf smeedt een sluw plan om daar verandering in te brengen. Tijdens de show ontdek je of het Wolf gaat lukken om een plekje op het podium te krijgen.

Reacties