Kaarten voor Sprookjessprokkelaar de musical te koop

      Geen reacties op Kaarten voor Sprookjessprokkelaar de musical te koop

De dag na de laatste voorstelling van de sprookjesmusical de Gelaarsde Kat start de Efteling met de kaartverkoop voor de nieuwe musical over de Sprookjessprokkelaar. De musical start vanaf 20 september met de eerste try-outs, op 1 oktober is de première van de nieuwe musical. De kaarten voor de 80 minuten durende voorstelling zijn te koop voor een bedrag vanaf 16,95 euro.

Het verhaal
In ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ volgen we de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Opa’s en Oma’s
Bij het bekendmaken van de kaartverkoop van de musical startte de Efteling ook een zoektocht naar 450 opa’s en oma’s die samen met hun kleinkinderen graag eenmalig een gastrol mee willen spelen in de musical. Per voorstelling zullen tien grootouders samen met een kleinkind meedoen. Om deze opa’s, oma’s en kinderen klaar te stomen voor hun toneeldebuut, organiseert de Efteling tussen 26 mei en 21 juni de Sprookjessprokkelaarschool. Hier krijgen de 900 geselecteerden musicalworkshops in spel, zang en dans om goed voorbereid het podium op te gaan. In mum van tijd waren de inschrijvingen vol en aanmelden is dus niet meer mogelijk.

Unieke vorm van theater
De Efteling wil met deze bijzondere vorm van theater honderden grootouders en kinderen tussen de 6 en 10 jaar de mogelijkheid geven één dag een gastrol te spelen in een echte musical. Hiermee wordt de vaak speciale relatie tussen kleinkinderen en grootouders uitgelicht.

‘Sprookjessprokkelaar de musical’ is alweer de 15e familiemusical van Efteling Theaterproducties en wordt een avontuur met dans, muziek, acrobatiek en zang. De nieuwe familiemusical is een vrije vertolking van het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling.

Ticketverkoop vandaag gestart
Het spannende avontuur van Sterre is vanaf september 2017 exclusief te zien in het Efteling Theater, op weekenddagen en in vakanties. Vandaag start de kaartverkoop voor ‘Sprookjessprokkelaar de musical’. Meer informatie en tickets via www.efteling.com/theater.

Reacties

Geef een antwoord