Nieuwe YouTube-video’s tonen Efteling Golfpark in vogelvlucht

De Efteling heeft een nieuwe serie gelanceerd op het Efteling Youtube-kanaal waarin het Golfpark een hoofdrol speelt. In achttien video’s krijg je een goed beeld van de golfbaan en de bijbehorende gegevens per hole.

Elke hole is gefilmd door middel van een drone. Dit schept de illusie dat men over de baan vliegt, en schept beelden die normaal alleen de golfbal te zien krijgt. De video’s informeren verder over de lengte van de hole vanaf de diverse afslagplaatsen, zoals de damesafslag of de herenafslag. Daarnaast wordt ook de hoeveelheid slagen vertoont die nodig zijn om een ‘par’ te behalen.

De video’s zijn enkel te bekijken via de website van het Efteling Golfpark en de bijbehorende social media-kanalen. De Efteling brengt het Golfpark vaker onder de aandacht in de media. Zo zijn er diverse lopende clubacties en zo nu en dan een open golfdag. Enkele jaren geleden introduceerde de Efteling Reinaert de Vos als mascotte van het Golfpark. Deze vos verdween echter na een klein jaar weer uit beeld.

Klik hier voor de volledige YouTube playlist van het Efteling Golfpark.

Reacties