Efteling Hotel vernieuwt twee themasuites

      Geen reacties op Efteling Hotel vernieuwt twee themasuites

Vanaf begin deze maand worden twee themasuites in het Efteling Hotel opgeknapt en krijgen een waardige update. Het gaat om de ‘Doornroosje Suite’ en de ‘Wolf en de Zeven Geitjes Suite’.

Beide themasuites krijgen een frisse opknapbeurt zodat ze er weer jaren tegenaan kunnen. Zo krijgt de Doornroosje suite nieuw tapijt, extra brede bedden, een nieuw gestoffeerde zithoek en worden verschillende elementen opnieuw geschilderd.

In de themasuite van de Wolf en de Zeven Geitjes krijgt de zithoek een ruime rondlopende bank zodat gasten daar lekker op kunnen uitrusten, komt er een extra bureautje in de kamer en wordt ook het decor opgeknapt, waaronder de fotolijstjes van de geitjes, de klok en het schilderwerk.

Beide suites krijgen een gloednieuwe moderne badkamer, zoals we die kennen van eerder opgeknapte themasuites. Ook krijgen de twee themasuites een extra opklapbed erbij waardoor deze suites ook geschikt zullen zijn voor maarliefst vijf personen.

De twee themasuites zullen gereed zijn vóór de kerstvakantie om nieuwe gasten te mogen ontvangen.

De jaarlijkse opknapbeurten van twee themasuites is inmiddels een traditie geworden. In de afgelopen jaren zijn onder andere de Fata Morgana Suite, Hans en Grietje Suite, Carrousel Suite en de Coca Cola Suite vernieuwd. De Theater Suite heeft plaats moeten maken voor de Sprookjesboom Suite, en de Noorderlicht Suite heeft vorig jaar het veld moeten ruimen voor de populaire Raveleijn Suite.

Bekijk hieronder concept-arts, gemaakt door Efteling-ontwerper Jeroen Verheij, voor onderdelen van de straks vernieuwde suites en video’s van de oude situaties.

Reacties