Dit zijn de nieuwe hotelkamers in Efteling Bosrijk

      Geen reacties op Dit zijn de nieuwe hotelkamers in Efteling Bosrijk

Foto’s: Roy Dean (Twitter @RoyNEXT)

In vakantiepark Efteling Bosrijk zijn verschillende appartementen in het Landhuys omgebouwd tot officiële hotelkamers. De eerste kamers zijn sinds afgelopen weekend in gebruik genomen.

Gatsen van Efteling Bosrijk kunnen in deze nieuwe kamers gebruik maken van de hotelservices die de Efteling aanbiedt. De kamers beschikken nu over onder andere een ruimere zithoek waarbij de oude eethoek daarmee het veld heeft moeten ruimen. Er is wel een mini-koelkast aanwezig. Naast de gewone kamers zijn er ook luxere varianten die beschikken over een sauna en bubbelbad.

Van alle 78 appartementen waarover het vakantiepark beschikte zijn er nu 54 omgebouwd naar hotelkamers omgebouwd. Deze bevinden zich in het Landhuys. Het Poorthuys, die tegelijk de entree van het vakantiepark is, beschikt nog over 24 appartementen. Deze worden vanaf januari ook omgebouwd naar hotelkamers. De reden voor de verbouwing heeft met de internationalisering van het park te maken. De internationale gasten van de Efteling kiezen vaker hotelkamers in plaats van appartementen, vandaar deze keuze.

Reacties