Uniek fotomoment: op de foto met Pardoes en Pardijn

      Geen reacties op Uniek fotomoment: op de foto met Pardoes en Pardijn

Bezoekers van de Efteling kunnen bij de Warme Winter Weide op de foto met Pardoes of Pardijn. Op gezette tijden is een van de twee markante figuren te zien bij het fotopuntje met de Arrenslee. De foto kan gratis genomen worden of een fotograaf van de Efteling maakt tegen betaling een professionele foto.

Wanneer bezoekers op de foto zijn geweest en kiezen voor een professionele (betaalde) foto, ontvangen zij een bonnetje met code. Deze code kan worden ingewisseld bij de naastgelegen fotokiosk. Vervolgens kan er worden betaald en krijgt de bezoeker de foto uitgeprint op fotopapier mee in een hoes. Een enkele foto kost €15 per stuk. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om een fotopas te gebruiken om de foto te krijgen.

In de fotokiosk kunnen bezoekers ook op de foto met een ‘green-screen’. Hier worden, net zoals bij Plaetjesmakers, bezoekers in een winterse Efteling scène geplaatst.

Op de eerste dag van de Winter Efteling was er veel onduidelijkheid over het al dan niet verplicht kopen van de foto. Deze onduidelijkheid werd echter snel door de Efteling weggenomen. Een woordvoerder van de Efteling bevestigde aan Eftelingsestraat.nl dat er ook een mogelijkheid is om gratis de foto te maken. De onduidelijkheid ontstond waarschijnlijk doordat dit de eerste dag is van de Winter Efteling.

Reacties