Nieuwe sjaal bij broodje Unox in de Winter Efteling

      Geen reacties op Nieuwe sjaal bij broodje Unox in de Winter Efteling

Tijdens deze Winter Efteling kan je weer genieten van allerlei lekkernijen bij verschillende horecapunten. Een aantal van die horecapunten, waaronder in het IJspaleis, verkoopt ook het welbekende Broodje Unox. Bezoekers die tijdens deze editie van de Winter Efteling een Broodje Unox Winterspecial bestellen krijgen als extraatje een winterse sjaal erbij.

Traditiegetrouw werden er jarenlang warme wintermutsen uitgedeeld bij een Broodje Unox. Dit waren mutsen in allerlei vormen en kleuren, van puntmutsen met een bolletje bovenop tot mutsen die de oren ook warm houden.

Echter komt daar nu verandering in. De Efteling heeft er dit seizoen voor gekozen om bij een Broodje Unox een sjaal aan te bieden ipv een muts. Dit is een donkerblauwe sjaal met in het wit de Efteling E erop en wat sterretjes. Ook mag het Unox-logo niet ontbreken natuurlijk. Als klap op de vuurpijl zitten er ook nog eens lampjes in deze sjaal verwerkt. Zo loop je deze Winter Efteling niet alleen lekker warm maar ook nog eens sfeervol door het winterse park.

Let er echter wel op dat deze sjaal alleen verkrijgbaar is bij een Broodje Unox Winterspecial, dus niet de gewone variant. De Winterspecial bestaat uit het traditionele broodje met de Unox-rookworst, extra rode ui, gebakken spekreepjes, kaasvlokken en honing-mosterdsaus. Deze Winterspecial kost €6,- inclusief warme wintersjaal en is vooralsnog alleen verkrijgbaar bij de lossen Unoxkramen.

Reacties