Nieuwe pin van Fabula op komst

      Geen reacties op Nieuwe pin van Fabula op komst

Verzamelaars van Efteling pins kunnen hun collectie weer uitbreiden. Op zaterdag 7 december verschijnt er een pin van het nieuwe 4D-filmavontuur Fabula.

Het uiterlijk van de pin moet een soort kompas voorstellen. Het speciale aan deze pin is dat deze draaibaar is, en dus een voor- én achterkant heeft met een afbeelding erop. De ene kant is uitgebeeld als een klein wereldbolletje met het logo van Fabula erop, en op de andere kant staan de twee hoofdfiguren van de attractie: de eekhoorn en de beer.

De pin is vanaf zaterdag 7 december 2019 verkrijgbaar bij souvenirwinkel ‘In den Ouden Marskramer’ voor €6, abonnementhouders krijgen 5% korting. De oplage is 1000 stuks. Op de dag zelf dat de pin wordt uitgebracht is die ook te koop bij de Savannebar van de attractie Fabula.

Zo komt de nieuwe pin eruit te zien.

Fabula is de vervanger van de 17 jaar oude PandaDroom. De nieuwe film, geproduceerd door de Britse studio Aardman, gaat over een jonge knorrige beer en een dappere eekhoorn. De beer kan niet zo goed overweg met andere dieren en Klaas Vaak besluit dan ook om hem een paar levenslessen bij te brengen. In een avontuurlijke droom bezoeken de beer en de eekhoorn leefgebieden van andere dieren waarbij ze leren om zich aan te passen.

Fabula opent officieel voor gasten van de Efteling op vrijdag 6 december 2019 om 13.00 uur.

Reacties