Foto’s: dit is de Warme Winter Weide

      Geen reacties op Foto’s: dit is de Warme Winter Weide

De Efteling introduceerde deze Winter Efteling een nieuw (corona-proof) concept op de plaats van het IJspaleis. Bezoekers kunnen hier opwarmen onder genot van een winters hapje of drankje.

Op de Warme Winter Weide staan in het midden twee grote Vreugdevuren en een podiumpje waar op gezette tijden Vuurprins Kendrik, Sneeuwprinses Jelka en de Efteling Eskimo’s verschijnen. De showtijden zijn te vinden in de Efteling-app.

Rondom de Warme Winter Weide zijn diverse horecapunten opgesteld. Ook zijn er twee souvenirverkooppunten aanwezig. Bij één van de twee souvenirwinkeltjes kunnen gasten de Efteling-miniaturen kopen, die ernaast zijn tentoongesteld. Bij de tweede chalet is een fotopunt opgesteld, waar gasten met een green-screen of een arrenslee op de foto kunnen. Soms zijn Pardoes en Pardijn aanwezig. Hier is ook een groot aanbod aan winterse souvenirs te vinden.

De Warme Winter Weide is tot en met 31 januari 2021 te vinden in de Efteling. Na deze datum is het park weer te bezoeken zonder winterse decoraties.

Reacties