Efteling-winterbeker bij warme Chocomel

      Geen reacties op Efteling-winterbeker bij warme Chocomel

Tijdens de koude Winter Efteling periode is het altijd lekker om een heerlijk warm drankje te drinken en even op te warmen. In het park is er volop warme Chocomel verkrijgbaar en tijdens deze periode is deze ook altijd te bestellen met een extra item erbij.

Gasten van de Efteling kunnen deze winterperiode hun warme Chocomel halen met een nieuwe winterbeker. Dit is een warmhoud-beker met een winters Efteling-thema erop. Deze beker zorgt er door middel van een afsluitbare dop voor dat je Chocomel langer warm blijft. Zodra het drankje op is kan je de beker mee naar huis nemen en later thuis weer opnieuw vullen voor als je ergens naartoe gaat bijvoorbeeld.

In de afgelopen jaren konden bezoekers hun warme Chocomel kopen in een speciale Winter Efteling-gethematiseerde Chocomel-mok. Dit waren de standaard gele mokken die vaker worden gebruikt, maar dan met een winterse Efteling-afbeelding erop. Ook deze speciale mok mocht je mee naar huis nemen, alleen wist niet iedereen dat. Regelmatig dachten bezoekers dat ze deze mok, net als de normale mokken in de rest van het jaar, niet mee mochten nemen en lieten deze vervolgens staan. Misschien dat dit een aanleiding voor de Efteling was om de nieuwe winterbeker te introduceren.

De zes Chocomel-mokken die de afgelopen seizoenen werden uitgegeven
Vroeger werden er ook al verschillende Chocomel-mokken uitgegeven. Die waren een flink stuk groter dan de mokken van de afgelopen jaren.
Reacties