Efteling / Anton Pieck verzamelbeurs afgelast vanwege Coronavirus

* Update: In verband met het Coronavirus is de beurs aanstaande zaterdag afgelast. De organisator stuurde een bericht per mail naar de standhouders van de beurs. Daarin stond dat meer dan de helft van de standhouders heeft afgezegd vanwege de uitbraak van het virus. Er komt geen vervangende datum. De eerstvolgende verzamelbeurs is dus op zaterdag 3 oktober 2020. *

Origineel bericht: Ruim 15 jaar geleden was de eerste verzamelbeurs die volledig in het teken staat van de Efteling en de bekendste ontwerper van dit Kaatsheuvelse attractiepark Anton Pieck. Op deze verzamelbeurs is bijna alles te vinden voor de liefhebber en verzamelaar van Efteling-items, maar ook voor Anton Pieck-items. Zo zijn er onder andere speldjes, oude tekeningen, puzzels, beeldjes, oude plattegrondjes, cassettebandjes en langspeelplaten te vinden.

De eerste verzamelbeurs vol met Eftelingse snuisterijen, hebbedingetjes en collectorsitems was op 15 februari 2005 in Zwolle. Sindsdien wordt de verzamelbeurs meestal twee keer per jaar gehouden en stond de teller afgelopen najaar op 37 edities. Elke keer doen er ongeveer 15 standhouders mee, die gezamenlijk ruim 36 meter aan tafels nodig hebben om alles uit te kunnen stallen.

Zaterdag 7 maart kan je weer rondstruinen tussen alle Efteling en Anton Pieck verzamelobjecten. De locatie is Pelgrimsweg 27 in Tilburg, de verzamelbeurs begint om 11:00 en sluit om 15:00.

De volgende verzamelbeurs is op zaterdag 3 oktober 2020
Reacties