Foto’s: update opknapbeurt Café De Efteling

      Geen reacties op Foto’s: update opknapbeurt Café De Efteling

Een paar weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat het oude Café De Efteling zou worden opgeknapt. Dit pand ligt net buiten het park en was ooit in gebruik als café. Na jaren leeg te hebben gestaan is het nu in bezit van de Efteling en wordt het omgebouwd tot ontmoetingsplek met enkele ontspanningsfuncties voor personeel van het park.

Een paar weken later zien we al een aantal vorderingen. Zo staan aan de voorkant van het pand nieuwe hekken en is er een nieuwe heg geplant. Links van Café de Efteling zien we een bootje van de Vliegende Hollander staan. Deze is volledig gestript. Het VHE-logo op de achterkant, de leeuwenkop op de voorkant en alle bankjes inclusief beugels ontbreken aan dit bootje. Wat de functie hiervan wordt is nog niet bekend.

Een eind verderop zijn een aantal (gras)velden omgeploegd. Het ene veld is in gebruik als moestuin. Hier staat ook een bord met ‘moestuin’ bij om verwarring te voorkomen. Een ander veld dient als sportveld. Hier kunnen de werknemers van de Efteling lekker even voetballen of een andere sport uitoefenen.

Rechtsachter het oude cafe is een kleine plaats ingericht met wat grind en een paar houtblokken in een cirkel. Deze plek is geschikt voor een kampvuur en/of Barbecue. Hierbij staan ook bordjes met ‘kampvuur’ en ‘BBQ’.

Reacties