Efteling past Vrolijke Noot aan

      Geen reacties op Efteling past Vrolijke Noot aan

De Efteling heeft vandaag een vergunningaanvraag ingediend bij de Gemeente Loon op Zand voor het aanpassen van de Vrolijke Noot.

De Vrolijke Noot is een horecapuntje aan het Dwarrelplein bij het entreegebouw. Tot vorig jaar stonden hier twee  gethematiseerde frietkarren. In de zomer van vorig jaar werden de frietkarren omgebouwd tot een ‘pop-up restaurant’ met bediening aan tafel en self-service. De Efteling beloofde dat het tijdelijk was, maar tot op heden is er nog niks veranderd. Het ontwerp van de vernieuwde Vrolijke Noot kon op veel kritiek rekenen. Eftelingliefhebbers vonden het uiterlijk on-Eftelings en zagen graag dat de Efteling de oude Vrolijke Noot weer heropent of dat er een permanente horecavoorziening komt op deze locatie.

Met de vergunningaanvraag leek er hoop te zijn dat de ’tijdelijke’ Vrolijke Noot dan toch het veld zou moeten ruimen. Echter, de Efteling geeft via Twitter aan dat het enkel gaat om het plaatsen van extra beschutting aan de zijkant zodat er meer overdekte zitruimte wordt gecreeerd voor als het slecht weer is.

image

image

 
image

 
image

 
image

Reacties

Geef een antwoord