Efteling gesloten: Beleef de attracties ook thuis

      Geen reacties op Efteling gesloten: Beleef de attracties ook thuis

De Efteling is de komende tijd gesloten en dat betekent dat we het park al snel zullen missen. Voor wie niet zonder de Efteling kan of er behoefte aan heeft hebben wij goed nieuws. Terwijl je thuis zit kun je alsnog de attracties van de Efteling beleven! Speciaal voor jullie hebben wij een aantal video’s van attracties bij elkaar verzameld en deze zijn hieronder te bekijken!
(Klik op een voorbeeldplaatje om de desbetreffende attractie te bekijken)

Dark-rides
De bezit een aantal grote en populaire dark-rides. Dat zijn de attracties waarin je je langzaam door de ruimte begeeft en helemaal mee in het thema wordt genomen. Dit zijn natuurlijk Fata Morgana, Droomvlucht, Carnaval Festival en de nieuwste: Symbolica.

Achtbanen
Voor de echte durfals bied het attractiepark een aantal spectaculaire achtbanen. Van de welbekende oude Python tot de nieuwste achtbaan: Baron 1898, ze zijn hieronder allemaal te beleven. Zelfs als je normaal gesproken niet graag in achtbanen gaat is dit het ideale alternatief.

Familie attracties
De Efteling is natuurlijk geschikt voor alle leeftijden en dus zijn er ook attracties te vinden voor de hele familie. Zo kun je op 45 meter hoogte genieten van het uitzicht vanuit de Pagode, maar je kan ook laag aan de grond blijven en het park bekijken vanuit een échte stoomtrein. Voor de stoerdere familie is er de Piraña waarin je de woeste rivier trotseert. Doe je liever een rustig boottochtje? Dan is de Gondoletta de ideale attractie daarvoor!

Attracties voor de kleinsten
Ga je regelmatig met kleine kinderen? Dan biedt de Wereld vol Wonderen ook voor hun genoeg attracties! Een ritje in een van de molens op het Anton Pieckplein doet ze vast veel vreugd. Zelfs het Sprookjesbos staat een kleine mini-attractie voor de allerkleinsten. Sinds najaar 2019 staat daar het Sprookje ‘De Zes Zwanen’ en daarin kan je het slot vanuit één van de zes zwanen bekijken.

Reacties