Winters entertainment tijdens Winter Efteling

      Geen reacties op Winters entertainment tijdens Winter Efteling

Tijdens de Winter Efteling kunnen gasten genieten van winterse lekkernijen, Vreugdevuren, decoraties en diverse winterse activiteiten. In het weekend en gedurende de kerstvakantie zijn er rondom de Vreugdevuren winterse entertainmentacts te zien.

In het Marerijk is het Winter Efteling Kinderkoor weer aanwezig. Dit jaar zingt het Kinderkoor enkele nieuwe medleys, waaronder een medley van Davina Michelle en enkele andere Nederlandstalige liedjes. Net als vorig jaar wordt er afgesloten met een medley van The Sound of Music.

De Lichtpuntjes zijn dit jaar te vinden in Ruigrijk. Na het Pirañaplein, Ton van de Venplein en Steenbokplein zingt dit Eftelingse Gospelkoor weer vrolijke meezingliedjes rond het Vreugdevuur naast de Halve Maen.

In Reizenrijk staan net als afgelopen jaren de Efteling Muzikanten. De Efteling Muzikanten vervingen twee jaar geleden de Efteling Eskimo’s, die de bezoekers meenamen op een muzikale wereldreis op zoek naar een warme plek. Net als afgelopen zomer tijdens het Negen Pleinen Festijn spelen de Efteling Muzikanten lietjes aan de hand van de Tombola.

De Harmonie van Drie is dit jaar neergestreken op het Steenbokplein. De drie vrolijke muzikanten spelen enkele bekende deuntjes en vermaken de toeschouwers met grappige taferelen. Halverwege de Winter Efteling wordt de Harmonie van Drie vervangen door de Max und Moritz Muziker.

Fairytales
Jelka en Kendrik zijn zoals vertrouwd te vinden in het IJspaleis. Hier brengen ze muzikaal de twee werelden tezamen. Nieuw dit jaar is dat de twee geliefden de Engelse versie van ‘Fairytales All Around You’.

Baron 1898
Nieuw dit jaar zijn de Kompels die bij Baron 1898 bezoekers vermaken. De drie gouden Kompels zijn een soort levende standbeelden, waardoor ze dus niet spreken. De Kompels zijn te vinden in de directe omgeving van Baron 1898.

De Winter Efteling duurt tot 2 februari 2020. In weekenden en de vakantieperiodes is het park langer geopend.

Reacties