Zo ziet het vernieuwde La Place restaurant er straks uit

      Geen reacties op Zo ziet het vernieuwde La Place restaurant er straks uit

De Efteling is momenteel druk bezig met het verbouwen van het voormalige restaurant Panorama. De horecalocatie in Reizenrijk naast Vogel Rok wordt flink onder handen genomen.

Naast dat La Place nu het volledige complex overneemt krijgt het qua uiterlijk een oosters thema. Het vernieuwde restaurant past dan beter bij het themagebied De Wereld van Sindbad.

Tot nu toe is nog onbekend hoe de locatie eruit komt te zien. De Efteling heeft vooralsnog geen ontwerpen gepubliceerd. Eftelingsestraat.nl kan alvast een eerste indruk geven. Op de zomerplattegrond voor komend hoogseizoen is het vernieuwde exterieur ingetekend. Dat geeft ons alvast een indruk van wat we ongeveer kunnen verwachten.

Voorheen was het etablissement volledig wit aan de buitenkant. Te zien is dat de bovenverdieping een bruin uiterlijk krijgt en er kantelen worden toegevoegd voor het oosterse effect.

Het buitenterras aan de Reizenrijk-plein zijde wordt voorzien van een rode stretchtent. Op het dak waar voorheen vlaggen stonden worden straks een aantal vaandels geplaatst.

Beide ingangen van het restaurant krijgen ook een ander uiterlijk. Daarvoor is men momenteel al bezig met een houten constructie. Een nieuwe naam voor het restaurant is vooralsnog onbekend.

Reacties