Zo werkt de Python Boarding Pass in de Efteling

      Geen reacties op Zo werkt de Python Boarding Pass in de Efteling

Momenteel is de Efteling aan het testen met een zogenaamd Boarding Pass systeem bij de looping-achtbaan de Python. Een systeem waarbij je een ritje in de Python kan maken zonder lang te wachten. Bezoekers kunnen met behulp van de Efteling app of via een ticketautomaat een tijdslot kiezen waarin ze de achtbaan willen bezoeken.

Efteling App – Met de Efteling app kan je overal in het park een moment reserveren waarin je de Python wil bezoeken. Eerst ga je naar de attractiepagina van de Python en selecteer je met hoeveel personen je in de achtbaan gaat. Daarna kies je voor ochtend, middag of avond en het tijdslot van een kwartier lang. Vervolgens ga je in dat kwartier naar de ingang van de achtbaan, scan je de app met de QR code en kan je de wachtrij in.

Tickets – Voor de mensen die niet in staat zijn om de app te gebruiken is er ook een ticketsysteem. Naast de ingang van de achtbaan staan 2 automaten. Ook hier selecteer je met hoeveel personen je de achtbaan in wil gaan. Daaronder kan je kiezen uit de twee eerstvolgende tijdvakken waarin nog plaatsen beschikbaar zijn. Daarna druk je op ‘Print Boarding Pass’ en je ticket met QR code wordt uitgeprint. Ook nu ga je in dat kwartier naar de ingang van de achtbaan, scan je het ticket en kan je de wachtrij in.

[irp posts=”2923″ name=”Onderhoud Python niet voor januari 2018″]

Met dit systeem is het de bedoeling dat mensen, óók op drukke dagen, maar maximaal 15 minuten in de echte wachtrij hoeven te staan en de overige tijd kunnen gebruiken voor andere leuke attracties in het park. De test met de Boarding Pass duurt minimaal 2 maanden en is helemaal gratis.

Voor overige vragen kan je terecht op de Efteling-website.

In onderstaande video kan je gemakkelijk zien hoe het hele systeem werkt, met de app en de tickets.

[wpdevart_youtube]-k8lteuwF3k[/wpdevart_youtube]

Reacties

Geef een reactie