Zing mee met Sprookjesmusical Pinokkio op YouTube

      Geen reacties op Zing mee met Sprookjesmusical Pinokkio op YouTube

De Efteling heeft vandaag op Efteling Theater YouTube-kanaal de volledige musical geplaatst van Pinokkio. Deze voorstelling stond van september 2015 tot en met maart 2016 op de planken van het het Efteling Theater. Het verhaal gaat over een timmerman die al maanden aan een grote houten pop timmert die hij Pinokkio noemt, en die op een dag tot leven komt. De ondeugende houten pop maakt allerlei avonturen en gekke dingen mee. Pinokkio heeft maar één grote wens, en dat is een echt jongetje zijn.

Naast de volledige musical zijn sinds vandaag ook de tien leukste liedjes van deze musical op YouTube geplaatst. In deze video’s worden ook de liedteksten getoond, zodat de liefhebber ze vrolijk mee kan zingen.

[irp posts=”3926″ name=”Efteling komt met nieuwe theatershow: CARO”]

Sinds vorig jaar staan er al vier Efteling musicals op Youtube: Sprookjesboom de Musical, Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch Avontuur, Klaas Vaak en Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest. Alleen de laatste musicals, De Gelaarsde Kat en Sprookjessprokkelaar de Musical ontbreken nog. Momenteel is de theatershow Caro te zien in het Efteling theater.

[wpdevart_youtube]cAg7A4nhok0[/wpdevart_youtube]

[wpdevart_youtube]__zKYPBeP0Y[/wpdevart_youtube]

Reacties