YouTubers van StukTV zorgen voor onrust in de Efteling

      Geen reacties op YouTubers van StukTV zorgen voor onrust in de Efteling

De YouTubers van StukTV voeren weer een opdracht uit in de Efteling, dat is te zien in een nieuwe video op hun Youtube-kanaal. Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens voeren elke week opdrachten uit die de kijker heeft bepaald.

Mascottes in de Efteling
De heren zijn in deze aflevering verkleed als willekeurige mascottes (een aap, leeuw en neushoorn) en lopen daarmee door het park waarbij ze ongein uithalen. Één voor één kruipen ze in een pak en moeten vervolgens verschillende opdrachten uitvoeren bij nietsvermoedende bezoekers, tot vervelends toe. Die opdrachten worden bepaald door de andere twee heren die achter de schermen toekijken via de (verborgen) camera’s.

Inbreken
Het is niet de eerste keer dat Giel, Thomas en Stefan zich in de Efteling bevinden voor opnames. Sinds 2015 zijn ze elk jaar wel in het park geweest voor opnames. Echter waren ze toen onuitgenodigd in het park. Zo probeerden ze meerdere malen gratis binnen te komen en/of objecten te verstoppen in attracties. Voor deze nieuwe opdracht is een samenwerking aangegaan met het attractiepark. Waarom de Efteling akkoord is gegaan met de opnames is niet bekend.

Reacties