Winters entertainment in de Efteling

      Geen reacties op Winters entertainment in de Efteling

Ook tijdens deze editie van de Winter Efteling kunnen bezoekers weer genieten van verschillend entertainment. Vanwege de huidige maatregelen is er alleen wel het een en ander aangepast. Dit seizoen is het helaas niet mogelijk om op elk plein van winters entertainment te genieten waar dat de afgelopen jaren wél kon.

Op de Warme Winter Weide kunnen bezoekers in de weekenden genieten van het welbekende gospelkoor ‘De Lichtpuntjes’. De groep zingt verschillende Engelse liedjes en het Efteling-nummer ‘Fairytales all around you’. In verband met de maatregelen en de afstand staan De Lichtpuntjes niet rondom een Vreugdevuur te zingen maar staan ze op een rond podium omringd door een houten hekwerk zodat er genoeg afstand wordt gehouden tussen de entertainers en het publiek.

Ook Vuurprins Kendrik en Sneeuwprinses Jelka verwelkomen alle gasten van de Winter Efteling dit jaar weer. Daarnaast zijn Pardoes de Tovernar en Prinses Pardijn ook op de Warme Winter Weide te vinden. Op verschillende tijden staat één van de twee naast een arrenslee om te poseren voor een winterse foto. Ook Roodkapje is te vinden op de Warme Winter Weide voor een ontmoet en begroet.

Ook het standaard entertainment is weer van de partij. Zo is het mogelijk om op het Reizenrijkplein een show te bekijken van Jokie en Jet en in het openluchttheater een show van Sprookjesboom.

Maar er is nog meer entertainment gespot. Zo waren op verschillende plekken in het park diverse acts te bewonderen waaronder de Harmonie van Drie en de Gouden Baron 1898 Kompels. Of dit entertainment er elk weekend is of speciaal voor de ANWB-ledendag is nog niet bekend.

Reacties