Winterfeest vanaf morgen te zien op Warme Winter Weide

      Geen reacties op Winterfeest vanaf morgen te zien op Warme Winter Weide

Vanaf morgen kunnen bezoekers van de Efteling ook doordeweeks genieten van entertainment op de Warme Winter Weide. Sneeuwprinses Jelka en Vuurprins Kendrik vieren dan namelijk samen met alle aanwezigen het ‘Winterfeest’.

In de ochtend zijn de bekende winterse Eftelingkarakters te ontmoeten bij het Huis van de Vijf Zintuigen. Op het balkon van het entreegebouw verwelkomen de adellijke figuren bezoekers die een winters dagje Efteling voor de boeg hebben.

Rond het middaguur begeven de Vuurprins en Sneeuwprinses zich naar de Warme Winter Weide, waar zij op gezette tijden enkele winterse liedjes ten gehore brengen onder de noemer ‘Het Winterfeest’. Het podium bevindt zich in het midden van de Weide, tussen twee Vreugdevuren. In de Efteling-app zijn de showtijden te zien.

Naast Vuurprins Kendrik en Sneeuwprinses Jelka kunnen bezoekers ook op de foto met Eftelingbewoners. Enkele keren per dag is bij de arrenslee op de Warme Winter Weide een fotogelegenheid met Pardoes, Pardijn of Roodkapje. De foto kan gratis worden genomen, of tegen betaling door een fotograaf van de Efteling.

Bekijk hieronder een video van het Winterfeest van vorig seizoen, toen nog te zien in het IJspaleis.

Reacties