Winterpin binnen één dag uitverkocht

      Geen reacties op Winterpin binnen één dag uitverkocht

Efteling-liefhebbers die nu nog graag de nieuwe winterpin willen hebben zullen helaas achter het net vissen. De nieuwe pin die vanaf vandaag te koop was in de Efteling was dezelfde dag al gelijk uitverkocht. De pin is vormgegeven als een potkachel. Deze kachels staan al een paar jaar in het echt als decoratie door het park tijdens de Winter Efteling. De pin heeft een oplage van 2.000 stuks en kon voor 6 euro gekocht worden.

Bonnetje
De eerste fans stonden om 9 uur ’s morgens al in de rij bij de entree om dit gewilde hebbedingetje te bemachtigen. Wie in deze rij stond te wachten kreeg een bonnetje waarmee je later in het park de pin kon kopen. Met dit bonnetje was je verzekerd dat je later op de dag nog een pin kon kopen. Een deel van de pins is ook zonder dit reserveringssysteem verkocht. Rond 15:00 uur verschenen de eerste berichten op social media dat de pins uitverkocht waren.

Kleine kans
Pins die vandaag wel gereserveerd door middel van een bonnetje maar vandaag toch niet zijn opgehaald komen morgen alsnog in de vrije verkoop bij souvenirwinkel In den Ouden Marskramer in de Efteling. Het lijkt erop dat een deel van die bonnetjes bij onwetende dagjesbezoekers terecht zijn gekomen.

Reacties