Winter Efteling vroegtijdig beëindigd

      Geen reacties op Winter Efteling vroegtijdig beëindigd

De Efteling beëindigd per direct de Winter Efteling voor seizoen 2020/2021. Wanneer het park heropent na de derde sluiting in verband met het coronavirus zullen bezoekers de winterse decoraties moeten missen.

De Efteling zegt dat het besluit om vroegtijdig te stoppen erg zwaar viel, met name voor de vaste bezoekers en medewerkers. Toch is het in het licht van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus een logische beslissing.

“Oorspronkelijk zou de winterse periode in ons park tot en met januari 2021 duren. Als we op dinsdag 20 januari weer de poorten mogen openen, zouden gasten nog 11 dagen de Winter Efteling kunnen bezoeken in een doorgaans rustige periode en ervaren zij vanaf begin februari wellicht wat overlast van het afbouwen ervan. Dat, plus het goed willen gebruiken van deze sluitingsperiode, heeft ons doen besluiten de Winter Efteling al tijdens deze sluitingsperiode af te bouwen.”, aldus een woordvoerder van de Efteling.

De heropening van de Efteling staat vooralsnog gepland op 20 januari. Het is echter nog afwachten of dit ook daadwerkelijk door kan gaan.

Reacties