Winter Efteling gestart: winterse sferen en lekkernijen

      Geen reacties op Winter Efteling gestart: winterse sferen en lekkernijen

De Efteling pakt dit jaar weer uit met de Winter Efteling. Zoals elk jaar zullen winterse decoraties, warme vreugdevuren en gezellige pleinen de winterse sfeer creëren. Maar ook dit jaar heeft de Efteling weer voor nieuwe winterse hapjes en decoratie gezorgd.

IJspaleis 
In het IJspaleis kun je zoals gewoonlijk weer schaatsen en met een band van de helling af glijden. Ook kun je er gezellig zitten en genieten van het horeca aanbod. Ten opzichte van vorig jaar zijn er een aantal aanpassingen gemaakt aan de decoratie, indeling en verlichting van het IJspaleis. De glijhelling is dit jaar in zijn geheel naar binnen verplaatst zodat het warmer wordt in de tent. Ook zijn er enkele decoratieve elementen toegevoegd, zoals de nieuwe ingang, het noorderlicht dat zich af en toe laat zien, de schaatsverhuur is in een nieuw jasje is gestoken en Jelka en Kendrik zingen een nieuw winters lied.

Reuzenrad op het Steenbokplein
Op het Steenbokplein staat dit jaar een acht-en-een-half meter hoog reuzenrad. Het reuzenrad is toegankelijk voor jong en oud.

Winterse lekkernijen
Ook deze editie van de Winter Efteling zijn er weer verschillende winterse lekkernijen en dranken verkrijgbaar. In het IJspaleis kun je weer genieten van warme en koude (alcoholische) dranken. Hier is ook de Donut IJspaleis-Special te koop. Er worden deze winter verschillende soorten varianten wafels verkocht. Én er wordt een glittersuikerspin op een magisch stokje verkocht.

Ook dit jaar zijn de speciale Chocomel-mokken weer te koop. Deze editie van de Winter Efteling worden ze weer verkocht met een print van Ruiter Thomas.

Reacties