Video: Parkshow Raveleijn weer te zien voor bezoekers

Voor fans van Raveleijn is er goed nieuws. Vanaf vandaag is de parkshow weer te zien voor bezoekers. De show was sinds de heropening van de Efteling nog niet te zien maar is vanaf nu weer vier keer per dag te bezoeken.

Het gaat nog steeds om een aangepaste versie van de parkshow. Hierin worden de vijf ruiters door Gravin Halina opgeleid om het kwaad te kunnen bestrijden in de stad Raveleijn. Hierbij wordt de hulp ingeschakeld van de twee beste gildemeesters. Zij helpen de ruiters met het leren van de vaardigheden van het paardrijden, leren vechten, en hoe ze om moeten gaan met het wapen van hun eigen speciale element.

In vergelijking met de aangepaste show van vorig jaar is er het een en ander veranderd. De grootste nieuwigheid is dat de grote mechanische draak Draconicon weer mee doet aan het einde van de show. Verder wordt er tijdens de kunstjes met het paardrijden gebruik gemaakt van nieuwe attributen waaronder een lans. De kooi waar Gravin Halina in werd opgesloten tijdens de oude reguliere show is inmiddels weggehaald.

Een volledige registratie van de vernieuwde show is hieronder te bekijken.

YouTube player
Reacties