Vernieuwd overdekt IJspaleis in de Winter Efteling

      Geen reacties op Vernieuwd overdekt IJspaleis in de Winter Efteling

Vanaf 13 november kunnen we weer genieten van de Winter Efteling. Het park verandert dan in een winterwereld vol twinkelende lichtjes, vreugdevuren en besneeuwde dennenbomen. Deze winter kunnen we gaan schaatsen in een vernieuwd IJspaleis. Op een artist impression zien we dat het IJspaleis dit seizoen een compleet nieuw uiterlijk zal krijgen. Op de achtergrond zien we het paleis van Sneeuwprinses Jelka en Vuurprins Kendrik. Daarnaast komt er een schaatsbaan die volledig zal worden vormgegeven als een bevroren paleisvijver.

Ook voor kinderen is er weer van alles te beleven. Zij kunnen weer gaan klauteren en springen in het IJspaleis en op de glijbaan nu zelfs van binnen naar buiten glijden. De Sneeuwprinses en de Vuurprins zorgen voor zang, dans en gezelligheid. Ook brengen ze met hun arrenslee dagelijks een muzikaal bezoek aan de Vreugdevuren in het park.

Ook de overige bekende winterse activiteiten zullen terugkeren. Zo kunnen we weer gaan langlaufen op Langlaufbaan ’t Hijgend Hert. In het Sprookjesbos is een speciale wintervoorstelling van de parkshow Sprookjesboom te zien. Zodra het donker wordt is ook de indrukwekkende illusie bij Villa Volta weer te bewonderen. In een 3D-projectie komt de gevel krakend tot leven als het verhaal van Bokkenrijder Hugo wordt verteld. De parkshow Raveleijn, waarin paarden en raven een hoofdrol spelen, is door gebruik van licht en vuur ‘s avonds extra spannend.

Praktische info
De Winter Efteling is elke dag open van maandag 13 november 2017 tot en met woensdag 31 januari 2018; op weekdagen van 11.00 tot 18.00 uur, en in het weekend van 11.00 tot 19.00 uur. Tijdens de kerstvakantie (van 23 december t/m 7 januari) is de Winter Efteling dagelijks open tot 20.00 uur. Op 31 december is het park open tot 18.00 uur. Wie Oudejaarsavond wil vieren in de Winter Efteling krijgt met een speciaal ticket toegang vanaf 19.00 uur. Het park blijft dan open tot 1.00 uur ‘s nachts. Buiten de waterattracties zijn alle attracties open als de weersomstandigheden het toelaten. Alle informatie over de Winter Efteling: www.efteling.com/winterefteling.

©plaetjesmakers.nl ^ew

©Plaetjesmakers.nl

©plaetjesmakers.nl ^ew

Zo zag het IJspaleis er in Winter Efteling seizoen 2016/2017 nog uit:

[wpdevart_youtube]4jAWxzHDzLI[/wpdevart_youtube]

Reacties

Geef een reactie