Veel hoogtepunten in koninklijk jubileumjaar voor de Efteling

      Geen reacties op Veel hoogtepunten in koninklijk jubileumjaar voor de Efteling

‘Een jaar vol hoogtepunten’ Dat belooft Fons Jurgens, voorzitter Raad van Bestuur, aan ons over het 65-jarig jubileum volgend jaar. In het blad Wonder Magazine vertelt hij in een column wat we ongeveer kunnen verwachten.

“De Efteling is uitgegroeid tot een Wereld vol wonderen, maar nog altijd staat de gast centraal in alles wat we doen. Dat is al die jaren hetzelfde gebleven en daar zijn we trots op. Dus sta jij, samen met alle andere gasten uit binnen- en buitenland, ook in 2017 centraal. En we doen nog een stapje extra. We zullen je als eregast ontvangen en trakteren op de prachtige, nieuwe attractie Symbolica, en een nieuwe fijne plek om te overnachten: in Efteling Loonsche Land.”

In een ander stukje belooft de Efteling ons dat het een bijzonder jubileumjaar met een koninklijk tintje zal worden. Wat we precies kunnen verwachten is nog niet bekend, daarover zullen we binnenkort meer horen.

Pardoes, de mascotte van het pretpark, krijgt volgend jaar weer een grotere rol. De afgelopen jaren is de mascotte langzaam een beetje verdwenen uit de Wereld vol Wonderen. Veel souvenirs met Pardoes erop en knuffels van de mascotte zijn weggehaald of lagen in de uitverkoop. Langzaam maar zeker keert hij terug en wordt er een nieuw leven geblazen in de Tovernar. Zo meld de Efteling op Twitter dat alle souvenirs van Pardoes volgend jaar weer terugkeren.

Ook krijgt hij een grote rol in de nieuwe attractie Symbolica. Pardoes de Tovernar is daar de gastheer die je rond zal leiden door het Paleis der Fantasie. Bekijk hier meer info over Symbolica.

Begin van dit jaar zocht de Efteling naar persoonlijke herinneringen van bezoekers. Die konden foto’s opsturen (van vroeger bijvoorbeeld) en die worden dan misschien gebruikt voor een nieuw jubileumboek en/of andere campagnes. Inmiddels is de actie al afgelopen.

scan-jubileum-logo

stukje-fons-wonder-magazine-2016-2017

Reacties

Geef een antwoord