Vakantiepark Efteling Bosrijk blijft geopend tijdens lockdown

      Geen reacties op Vakantiepark Efteling Bosrijk blijft geopend tijdens lockdown

Nederland leeft momenteel in een lockdown vanwege het coronavirus. Alle doorstroomlocaties in Nederland waaronder pretparken en dierentuinen moeten minstens tot en met 19 januari 2021 gesloten blijven. Ook de Efteling moet voorlopig de poorten gesloten houden voor bezoekers. Ook het Efteling Hotel en het Loonsche Land vakantiepark en hotel zullen dicht blijven, deze zijn vanaf vandaag gesloten. Dat geldt niet voor Efteling Bosrijk. Het vakantiepark zal tijdens de lockdown geopend blijven voor gasten.

Goedkopere tarieven
Wie een korte vakantie wil in Efteling Bosrijk betaalt nu minder dan voorheen. De tarieven zijn verlaagd omdat het het attractiepark gesloten is. Voor één nachtje slapen met zes personen in een Dorpshuys in een weekend in januari betaal je slechts €235 exclusief boekingskosten en toeristenbelasting, dat komt neer op €39 per persoon. Voor twee nachten doordeweeks in januari betaal je €420, dat is €70 per persoon.

Faciliteiten
Restaurant Het Eethuys en zwembad het Badhuys zijn tijdens deze periode dicht. Wie eten en drinken wil halen kan terecht in de winkel Kleyn Waerenhuys, dagelijks geopend, of het laten bezorgen in de accommodatie. 

Omboeken
Gasten die een verblijf in het Efteling Hotel of Vakantiepark Efteling Loonsche Land hadden geboekt hebben de mogelijkheid om hun verblijf om te boeken naar Vakantiepark Efteling Bosrijk. Voor gasten met een overnachting tijdens deze periode in één van de vakantieparken of hotels die hun verblijf willen uitstellen tot het attractiepark weer open is, kunnen gebruik maken van digitale tegoedbonnen. Wie het geld terug wil moet contact opnemen met de klantenservice van de Efteling.

Reacties