Tuincenta weer creatief met Efteling-collectie bij kerstshows

      Geen reacties op Tuincenta weer creatief met Efteling-collectie bij kerstshows

Zodra het buiten kouder wordt en de winter eraan komt duikt langzaam overal de winter- en kerstversiering op. Zo ook bij verschillende tuincenta in heel Nederland. Een aantal van die tuincentrums pakken in het najaar altijd groots uit met heuse kerstshows waarbij hele miniatuurdorpen zijn gebouwd met verschillende taferelen van onder andere Luville en Lemax.

Eftelingsestraat.nl is op pad geweest om een aantal van de mooiste kerstshows te laten zien.

Avri Tuincentrum

In Oosteind, nabij Breda, bevindt zich Tuincentrum Avri. Hier is elk jaar weer een zeer mooie kerstshow te bewonderen waar van tevoren maandenlang aan gewerkt is. Het speciale aan deze kerstshow is dat ze hier vaak net iets extra’s doen omtrent de Efteling. Zo hebben ze verschillende attributen uit het park na laten maken en waren er de afgelopen twee jaren twee verschillende watershowtjes te bewonderen: “AvriNura” en “De Avrische Waterlelies“.

*Klik op de pijlen of swipe opzij om door de foto’s te bladeren*

Intratuin Duiven

Intratuin is een van die tuincenta die ook altijd flink uitpakt tijdens de kerstperiode. Misschien wel een van de leukste en grootste kerstafdelingen is te vinden bij Intratuin Duiven (vlakbij Arnhem). Deze kerstshow is zo groot dat je er je ogen uit kijkt. Deze kerstshow bevat zelfs een bovenste verdieping waar je je naartoe begeeft via een loopband die je door een magisch winterwonderland brengt.

Op de benedenverdieping staan onder andere de kerstdorpen tentoongesteld waarbij uiteraard de Efteling-collectie een onderdeel van is. In onderstaande diavoorstellingen kan je foto’s bekijken van de kerstshow en van het Efteling-kerstdorpje.

*Klik op de pijlen of swipe opzij om door de foto’s te bladeren*

Het Efteling gedeelte:

Een indruk van de rest van de kerstafdeling:

Reacties