Tovertafel in Efteling Museum krijgt update na vijf jaar

      Geen reacties op Tovertafel in Efteling Museum krijgt update na vijf jaar

De magische Tovertafel in het Efteling Museum heeft na vijf jaar eindelijk een update gekregen.

De Tovertafel vol geschiedenis is een groot digitaal scherm in de tussenruimte tussen het Wonder Depot en de Expositieruimte in. Op het scherm is de plattegrond van de Efteling te zien. Deze is interactief en bezoekers kunnen op deze plattegrond allerlei informatie vinden over het heden en verleden van het park en omgeving.

Sinds de komst van de Tovertafel in 2017 is er nog geen grote update geweest voor het interactieve element. Sinds vandaag is de plattegrond weer actueel en daarbij zijn flink wat veranderingen zichtbaar.

Zo is het Dwarrelplein vervangen door de huidige situatie met de bouwplaats voor Efteling Grand Hotel. De attracties Bob, Panda Droom, Polka Marina, Monsieur Cannibale en het Avonturen Doolhof hebben plaats moeten maken voor vervangers. Daarbij hebben vanaf nu De Zes Zwanen, Fabula, Max en Moritz, ‘Nest!’, Bäckerei Krümel, Sirocco en Archipel een plek gekregen op de plattegrond van de Tovertafel. Het zojuist gesloten Spookslot staat vooralsnog op de plattegrond.

Wie op de perkamentjes tikt krijgt informatie te zien over de huidige situatie op die plek en eventueel over een voormalige situatie op dezelfde locatie.

Bekijk hieronder foto’s en een video van de nieuwigheden op de Tovertafel plattegrond.

YouTube player
Reacties