Ticketverkoop Efteling-theatershow CARO gestart

      Geen reacties op Ticketverkoop Efteling-theatershow CARO gestart

De kaartverkoop voor de nieuwe voorstelling CARO in het Efteling Theater is gestart. Er kunnen verschillende soorten tickets worden geboekt in diverse prijscategorieën. Abonnementhouders krijgen hierbij 25% korting op het geldende tarief.

De voorstelling is voor het eerst te zien van 1 september tot en met 13 september. Dit betreffen try out tickets en kosten €22 per persoon. Vanaf 16 september is de voorstelling onder andere te zien in weekenden en vakanties. De prijs voor deze reguliere tickets bedraagt €25 per persoon. Wanneer men overnacht in Efteling Bosrijk, Efteling Hotel en Efteling Loonsche Land kost een kaartje slechts €7,50 per persoon. Wanneer groepen de voorstelling bezoeken geldt vanaf twintig personen een groepstarief van €20 per persoon.

Zoals te zien is op de zaalplattegrond krijgt de zaal een nieuwe indeling. Het ovale podium komt in het midden van de zaal te liggen met rondom zitplaatsen. Het ovale podium zou in het thema moeten zijn van de Stoomcarrousel.

De show is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Deze ‘mallemolen van het leven’ bezorgt iedere bezoeker herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling. De show zal de zintuigen prikkelen en eenmalige gastrollen bieden voor kinderen. Aanmelden hiervoor is pas later mogelijk. Geïnteresseerden kunnen hiervoor de website van de Efteling in de gaten houden.

Reacties