Theatershow Caro dit najaar terug in de Efteling

      Geen reacties op Theatershow Caro dit najaar terug in de Efteling

Goed nieuws voor fans van de Theatershow Caro. De productie is vanaf 2 september 2021 weer te zien in het Efteling Theater!

De show vol acrobatiek, bijzondere effecten, zang en dans is door de corona pandemie nu al 15 maanden niet te zien, maar de ‘carrousel van het leven’ gaat weer draaien. Vanaf morgen zijn tickets voor de nieuwe reeks voorstellingen verkrijgbaar. Tickets kosten € 25,- per persoon. Verblijfsgasten van de Efteling betalen slechts € 10,- per persoon. Sinds de première in september 2018 bezochten al 162.000 bezoekers het visuele spektakel CARO, dat exclusief te zien is in het Efteling Theater.

Caro is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Deze ‘mallemolen van het leven’ bezorgt iedere bezoeker herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling. De show zal de zintuigen prikkelen en is ook geschikt voor de internationale bezoeker.

Meer informatie over speeldagen en tickets is vanaf morgen te vinden op via www.efteling.com/caro. Daar volgt binnenkort ook een aangepaste castlijst. Even opfrissen waar de internationale familieshow ook alweer over gaat? Bekijk hieronder de trailer.

YouTube player
Reacties