Spookslot attributen toegevoegd aan Efteling Museum

      Geen reacties op Spookslot attributen toegevoegd aan Efteling Museum

Vanaf vandaag zijn er vier attributen uit het Spookslot toegevoegd aan de tentoonstelling in het Efteling Museum. In het Wonder Depot, het donkere gedeelte van het museum, zijn nu twee decorstukken uit de voormalige attractie te vinden.

Het betreft hier de Spinnenvreter, de burggraaf, een waterspuwer én het bekende Spookslot bord van bij de ingang van de attractie. De Spinnenvreter staat tentoongesteld op één van de vitrines en de burggraaf achter de deuren en kan je zien in de weerspiegeling van de grote spiegel.

De Spinnenvreter bevond zich in de wachtrij van het slot en de burggraaf bevond zich in de hoofdshow en was als geest te zien. Beiden werden getoond via het zogeheten Peppers Ghost effect.

Ook de tovertafel heeft voor het eerste sinds de komst in 2017 een update gehad. Dit is een groot scherm met een interactieve plattegrond waarop men informatie kan bekijken en beluisteren over huidige en oude attracties. Deze is nu bijgewerkt met actuele informatie over de zaken die in de afgelopen vijf jaar veranderd zijn in het park.

Bekijk hieronder foto’s van de vernieuwingen.

Reacties