Speelbos NEST! opent op 31 mei

      Geen reacties op Speelbos NEST! opent op 31 mei

De nieuwste attractie van de Efteling, het inclusieve speelbos NEST! opent op de 69e verjaardag van het Kaatsheuvelse sprookjespark. Wanneer op 31 mei aanstaande de poorten van de Efteling openen, zijn alle bezoekers vanaf 10:30 uur welkom bij de nieuwe inclusieve speeltuin.

Het speelbos nadert langzamerhand voltooiing. Afgelopen week zijn de laatste speeltoestellen geplaatst en werden de laatste puntjes op de i gezet. In het speelbos zijn straks twee zogenaamde eyecatchers te zien: een grote drakentoren, in thema van Joris en de Draak en een groot zeeschip, in thema van De Vliegende Hollander.

In het speelbos zijn diverse verwijzingen te vinden naar attracties in de Efteling. Op de entreepoort zien we bijvoorbeeld schilden met afbeeldingen van de vier grote attracties in Ruigrijk: Baron 1898, de Python. De Vliegende Hollander en Joris en de Draak. Niet alleen op de entreepoort zien we verwijzingen. Ook op de diverse speeltoestellen zien we verwijzingen naar de eerdergenoemde attracties. Daarnaast speelt er in het speelbos een soundtrack met fragmenten van attractiemuziek dat in Ruigrijk te horen is. De muziek werd gecomponeerd door huiscomponist René Merkelbach.

Reacties