Spectaculaire luchtbeelden van de Efteling en sloop Python

      Geen reacties op Spectaculaire luchtbeelden van de Efteling en sloop Python

De piloten van Airpro Waalwijk zijn dit weekend met hun drone vlakbij de Efteling de lucht in gegaan. Dit leverde bijzondere foto’s op van de Efteling waar nu ook de Python deels gesloopt is vanwege een grote renovatie. Dit is te zien op de Facebook pagina van Airpro Waalwijk.

Op de beelden is duidelijk te zien dat de tweede looping van de Python een stuk mist en dat vanaf de eerste kurkentrekker tot de remmen nagenoeg de hele baan weg is. De Python krijgt een grootscheepse renovatie waarbij alleen de remmen, het station, de lift en de eerste afdaling blijven staan. De rest van de bijna 37-jarige achtbaan wordt volledig opnieuw opgebouwd. De ritbeleving blijft hetzelfde, want de loopings, dubbele kurkentrekker en helix komen in het nieuwe ontwerp terug. De Python is volgens de planning vanaf 31 maart weer geopend voor het publiek.

De oplettende kijker ziet op de luchtfoto’s ook Station de Oost en De Vliegende Hollander. Op deze daken zijn recent zonnepanelen gelegd. Hiermee wil de Efteling duurzamer met energie omgaan.

Meer weten over Airpro Waalwijk? Klik dan hier voor hun website.

© Airpro Waalwijk

© Airpro Waalwijk

© Airpro Waalwijk

© Airpro Waalwijk

© Airpro Waalwijk

© Airpro Waalwijk

Reacties