Sparen bij Albert Heijn voor korting op de Efteling

      Geen reacties op Sparen bij Albert Heijn voor korting op de Efteling

De jaarlijkse Efteling-spaaractie bij Albert Heijn is weer begonnen. Tot en met 1 maart 2020 kunnen klanten van de supermarkt sparen voor korting op een entreeticket voor de Efteling. Bij elke €5 aan boodschappen krijgen klanten een spaarzegel en bij een volle spaarkaart met vier zegels kunnen er entreekaarten worden gekocht met €12,50 korting. Nieuw dit jaar is dat je kan sparen voor twee soorten tickets.

Laagseizoen ticket
Met het laagseizoen ticket kun je de Efteling bezoeken op 1 dag in de volgende periodes: van 17 februari t/m 3 juli, van 31 augustus t/m 9 oktober (m.u.v. zaterdag en zondag), van 26 t/m 30 oktober en van 9 t/m 15 november 2020. Met de €12,50 korting kost dit ticket €28,50.

Flexibel ticket
Met dit ticket kun je de Efteling op 1 dag bezoeken in de periode van 17 februari t/m 15 november 2020. Met de €12,50 korting kost dit ticket €32,50.

Souvenirs
Ook dit jaar is er tegelijk met de spaaractie weer een nieuwe collectie van het Efteling Blond-Amsterdam Servies uitgebracht. Deze is vooralsnog alleen bij Albert Heijn te koop én met 25% korting. Of deze nieuwe collectie later ook in de Efteling zelf te koop zal zijn is vooralsnog onbekend.

Speciaal voor de Efteling-spaaractie zijn er vier knuffels van Albert Heijn hamsters gemaakt. Deze hebben zich verkleed als de Fakir, Roodkapje, de Draak en een Elfje. De hamsters kosten €6,99 (Draak, Roodkapje) en €7,99 (Fakir, Elfje) per stuk.

De Draak-hamster schijnt moeilijk verkrijgbaar te zijn
Reacties