Slapen in het Efteling-park? Dit is je kans!

      Geen reacties op Slapen in het Efteling-park? Dit is je kans!

Welke Efteling-fan droomt er nu niet van om te kunnen slapen in de Efteling? Een samenwerking tussen het attractiepark en de website natuurhuisje.nl zorgt ervoor dat het deze zomer mogelijk is om letterlijk in het park te slapen.

Via de website natuurhuisje.nl kun je je inschrijven voor een van de drie locaties in het park waar je een overnachting kan winnen. Deze drie locaties zijn in het Sprookjesbos, bij Max en Moritz en bij De Vliegende Hollander.

In het Sprookjesbos komen op het Herautenplein zes kartonnen tweepersoons-tentjes te staan. In totaal kunnen er twaalf gasten daar één nacht kamperen. Bij de nieuwe familleachtbaan Max en Moritz komt een blokhut te staan. Deze blokhut is helemaal gethematiseerd naar de nog te openen achtbaan en er is plaats voor vier personen. Twee gelukkigen mogen overnachten in een tentje aan de rand van de vijver bij De Vliegende Hollander.

“Dat is nog nooit eerder gebeurd en het zal ook bij deze ene keer blijven” aldus een woordvoerster van het park. Inschrijven voor de actie kan vanaf vandaag 7 januari via natuurhuisje.nl. De winaars worden vanaf 22 januari bekend gemaakt en op die dag zal ook de datum van de overnachting worden meegedeeld. Voor iedere deelname van de actie zal de Efteling een boom planten.

Reacties