Reserveren vervalt voor Efteling-abonnementhouders vanaf komend weekend

Goed nieuws voor abonnementhouders van de Efteling. Zij hoeven vanaf komende zaterdag 25 september géén reservering meer te maken voor toegang tot het attractiepark. Dat heeft te maken met de versoepelingen rondom het coronavirus.

Bezoekers met een los ticket moeten nog altijd een reservering voor een tijdslot maken. Hiermee zorgt de Efteling voor een betere spreiding bij de hoofdentree van het park.

Ook vervalt de regel om 1,5 meter afstand te houden. Veel mensen vroegen zich af of je dan een coronatoegangsbewijs moet laten zien bij de entree van het park. De Efteling bevestigt dat dat niet nodig is. Ook bij het Sprookjesbostheater, parkshow Raveleijn en 4D-filmavontuur Fabula is vanaf komend weekend geen coronatoegangsbewijs nodig.

Bij de volgende locaties moet iedereen vanaf 13 jaar volgens de Efteling website wél een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien om toegang te krijgen:

  • Binnen in de Park restaurants (Het Wapen van Raveleijn, Het Witte Paard, Pinokkio’s pizza & pasta restaurant, Polles Keuken, Panorama à la carte, Panorama self-service, ’t Poffertje, Fabula Restaurant en De Vrolijke Noot)
  • Binnen in de Hotels & Resorts restaurants (Restaurant het Eethuys, Restaurant de Proeftuyn, Restaurant De Hoffelijke Heraut, Bar de Gelagkamer)
  • Efteling Theater
Reacties