Renovatie Efteling Hotel krijgt vorm

      Geen reacties op Renovatie Efteling Hotel krijgt vorm

Momenteel wordt er in het Efteling Hotel druk gewerkt aan de renovatie van alle comfortkamers. Deze krijgen na jaren weer een nieuwe lay-out. Ook het trappenhuis, de gangen en de liften worden niet vergeten en krijgen een opfrisbeurt. In negen weken tijd wordt alles gerenoveerd zodat het Efteling Hotel in maart hopelijk weer met een frisse start open kan gaan. In een interview op de officiële Efteling Blog krijgen we meer informatie over het project.

Duurzaam
In de comfortkamers wordt tijdens deze renovatie niet alleen het interieur aangepakt, maar ook de sanitaire voorzieningen. Er worden geheel nieuwe bedden in de kamers geplaatst die samen met de leverancier ontworpen zijn. “Ze zijn extra duurzaam doordat ze in delen te vervangen zijn en bovendien kunnen alle onderdelen worden verwerkt tot andere producten.” vertelt teamleider Sven Olree in een interview. Ook de badkamers worden flink aangepakt. Verschillende voorzieningen worden vernieuwd. Zo maakt het ligbad plaats voor een gloednieuwe inloopdouche.

Digitaal systeem
Naast het renoveren worden er ook enkele andere zaken aangepakt. De Efteling heeft een systeem ontwikkeld waarbij het in de toekomst ook mogelijk is om met de Efteling-app op de telefoon de deur van de kamer te openen. Gasten die last minute een kamer in het hotel boeken kunnen dan ook meteen alle informatie terugvinden in de app waardoor zij niet meer eerst langs de receptie hoeven.

Een impressie van de vernieuwde gangen
Reacties