Raveleijn Parkshow terug in vernieuwde vorm

      Geen reacties op Raveleijn Parkshow terug in vernieuwde vorm

Sinds vandaag is het weer mogelijk om de parkshow Raveleijn te bezoeken. Dagelijks zijn er meerdere voorstellingen te bewonderen in de speciale openlucht arena. Voor de parkshow hoeven geen plekken meer gereserveerd te worden.

Nu alle bijzondere maatregelen voorbij zijn kan de Efteling parkshow Raveleijn in z’n geheel vertonen inclusief alle bijbehorende effecten. Echter is er gekozen voor een nieuwe versie van de voorstelling. Deze bestaat uit een mix van de tijdelijke shows tijdens de coronacrisis en van de oude reguliere parkshow, met daarbij wat nieuwe elementen.

Nieuw is dat vooraf aan de echte parkshow een korte interactieve voorshow te zien is. Ongeveer tien minuten van tevoren komt één van de gildemeesters de arena ingelopen en voert een klein toneelstukje waarin deze op humoristische wijze gaat oefenen met zwaardvechten. Daarbij wordt er een bezoeker uit het publiek gekozen om mee te mogen oefenen. Na de paar minuten durende voorshow gaat de daadwerkelijke parkshow van start.

In de nieuwe versie van Raveleijn leert Gravin Halina met hulp van twee gildemeesters de vijf ruiters hoe ze de magische stad Raveleijn moeten beschermen tegen het kwaad. Zodra ze opgeleid zijn komen Graaf Olaf en zijn wachters in actie. Vanaf dan moeten de ruiters zijn kennis toepassen om zo het kwaad te gaan verslaan.

Bekijk hieronder een registratie van de nieuwe parkshow en een video van de pre-show die vooraf gespeeld wordt.

Reacties