Raveleijn parkshow binnenkort weer te zien

      Geen reacties op Raveleijn parkshow binnenkort weer te zien

Bezoekers van de Efteling kunnen vanaf komend weekend weer genieten van de parkshow Raveleijn. Na drie maanden kan de show weer worden opgevoerd. “Draconicon is weer op volle sterkte, maar zal voorlopig in bovenste positie blijven staan en dus niet vanuit de grond naar boven komen.” laat een woordvoerder weten.

Begin Augustus kampte de show met een grote technische storing. De vijfkoppige Draconicon bleek niet goed meer te functioneren en moest volledig gedemonteerd worden. Daarvoor kon de parkshow een paar maanden niet getoond worden.

Als alternatief werd een tijdelijk showtje opgevoerd op het midden van het Ton van de Ven Plein. Het betrof een zwaardvecht-act waarin de vader van de ruiters samen met een paar zwaardvechters liet zien hoe je een draak kan verslaan. Kinderen konden later zelf oefenen met de zwaardvechters en na afloop op de foto met de ruiters, Gravin Halina en Graaf Olaf. In de herfstvakantie kreeg de act een upgrade en deden de vijf ruiters mee.

Normaliter houdt de parkshow Raveleijn een winterstop tussen januari en april. Of dat de komende maanden weer is na een paar maanden eruit te hebben gelegen, is nog niet bekend.

Reacties