Problemen met Draconicon, voorlopig geen Raveleijnshows

      Geen reacties op Problemen met Draconicon, voorlopig geen Raveleijnshows

Wie de komende tijd naar de Efteling gaat zal het zonder parkshow Raveleijn moeten doen. Vanwege een technische storing staat de paardenshow nu op de lijst van attracties in onderhoud, een einddatum is hierbij niet vermeld.

De technische problemen bij Raveleijn doen zich voor bij Draconicon, de grote vijfkoppige mechanische draak. “Op dit moment wordt onderzocht hoe lang het duurt om Draconicon – het showelement dat in storing ligt – weer aan de praat te krijgen”, laat een Eftelingwoordvoerder desgevraagd aan Eftelingsestraat.nl weten. “We doen er alles aan om onze gasten zo snel mogelijk weer te laten genieten van de parkshow Raveleijn. Tot die tijd is er op de showtijden van Raveleijn voor de poort een Ontmoet & Begroet met de ruiters van Raveleijn”.

Voor de bezoekers van de Efteling die van shows houden zijn het niet al te beste tijden. Vanwege problemen bij de watershow Aquanura kan ook deze show niet doorgaan. Problemen met de waterkwaliteit zijn hier blijkbaar de oorzaak. Aquanura staat in tegenstelling tot Raveleijn niet vermeld op het lijstje van attracties en shows die gesloten zijn voor onderhoud. Wanneer Aquanura weer te zien is, is ook nog niet bekend.

Reacties