Prentenboek Sneeuwwitje feestelijk gelanceerd in de Efteling

Vandaag heropende het sprookje van Sneeuwwitje in het sprookjesbos. Dit gaf de Efteling en Van Goor de aanleiding om het sprookje van Sneeuwwitje tot leven te brengen. Vandaag, op 9 juni, verschijnt namelijk het prachtige prentenboek Sneeuwwitje. Om het boek een feestelijke start te geven, las een heuse kabouter vanochtend onder grote belangstelling voor uit Sneeuwwitje.
Vele kinderen kwamen naar het Sprookjesbos, waar de kabouter bij het gerenoveerde sprookje van Sneeuwwitje het publiek meenam in de wereld van een boze stiefmoeder, een vriendelijke jager, zeven dwergen en een prachtige prinses.

Wie kent het sprookje van Sneeuwwitje niet? Over een schitterende prinses die bij zeven dwergen terechtkomt. Nu heeft ze naast een plek in het Efteling Sprookjesbos ook nog haar eigen prentenboek! In het prachtig uitgevoerde boek komt het sprookje van Sneeuwwitje tot leven dankzij de illustraties van Esther Rosier en Job van Gelder. De rug van linnen maakt het geheel af. Een ideaal (cadeau)boek voor alle leeftijden.

[irp posts=”4568″ name=”Sprookje Sneeuwwitje heropent eerder dan gepland”]

Sneeuwwitje is het derde sprookjesprentenboek dat door uitgeverij Van Goor wordt uitgegeven. Eerder verschenen in deze reeks al het prentenboek ‘Pinokkio’ en ‘Roodkapje’.

Reacties