Piraña dit najaar langer geopend voor bezoekers

      Geen reacties op Piraña dit najaar langer geopend voor bezoekers

Het zomerseizoen is al even bezig, maar dat staat niet in de weg om vast naar komend najaar vooruit te blikken. Diverse attracties zullen zoals elk jaar in het naseizoen sluiten voor een onderhoudsbeurt. Opvallend is echter dat de Piraña dit seizoen langer geopend blijft voor bezoekers van de Efteling en dat de Vliegende Hollander vooralsnog ontbreekt in het onderhoudslijstje.

Normaal gesproken sluit de Piraña in het najaar voor de jaarlijkse wintersluiting haar poorten. Echter blijft de Piraña dit jaar tot en met 1 december toegankelijk voor bezoekers. ”We kijken jaarlijks kritisch naar onze onderhoudsplanning. Daarbij proberen we zo weinig mogelijk attracties tegelijk te sluiten voor onderhoud.”, aldus een woordvoerder van de Efteling. De Piraña gaat op 2 december dicht en heropent weer op 27 maart.

Komend najaar staan de Gondoletta (30 september tot en met 22 november), Vrouw Holle (9 september tot en met 1 november), Joris en de Draak (16 tot en met 27 september), Fata Morgana (2 tot en met 8 september) en PandaDroom (4 tot en met 29 november) op de onderhoudskalender. De Bob sluit op 2 september om plaats te maken voor de nieuwe familie-attractie Max en Moritz.

De Vliegende Hollander is nog niet in het lijstje opgenomen. Een woordvoerder van de Efteling laat weten dat deze attractie later alsnog kan worden toegevoegd, omdat de lijst enkel de definitief geplande onderhoudswerkzaamheden vermeld.

Reacties