Parkshows Raveleijn en Aquanura spoedig weer te zien in de Efteling

De Efteling is inmiddels alweer ruim twee weken geopend. Een beperkt aantal bezoekers per dag kan weer genieten van de vele attracties in het park. Nu is er nóg meer goed nieuws. Ook de twee grote parkshows van de Efteling, Raveleijn en Aquanura, zullen spoedig weer te zien zijn voor publiek.

Aquanura
De watershow Aquanura zal als eerste weer te bewonderen zijn in het park. Vanaf 13 juni aanstaande zal de show weer te zien zijn voor bezoekers. Echter is het niet meer mogelijk dat alle bezoekers tegelijk de show kunnen aanschouwen. Dit in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Op de vlonders zijn de bekende rood-witte lijnen van tape te zien. Dit moet ervoor zorgen dat de bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar houden.
In plaats van één of twee shows aan het einde van de dag zijn hierom nu meerdere keren shows te zien, verspreid over de hele dag. Vooralsnog gaat dit alleen om de Eerste Symfonie.

Dit beeld zullen we voorlopig niet meer zien. Verschillende huishoudens moeten nu 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Raveleijn
De parkshow Raveleijn zal vanaf 4 juli aanstaande weer te zien zijn voor gasten van de Efteling. Het betreft nu wel een aangepaste vorm van de show. Normaal zie je in de show de vijf ruiters die de stad ontdekken en vervolgens met behulp van hun krachten de slechterik Graaf Olaf proberen te verslaan. Ook werd er dan altijd gebruik gemaakt van vele stunts en verschillende speciale effecten. In de aangepaste show, die overigens maar 10 minuten duurt, zullen enkele elementen geen deel meer uitmaken. Het aantal shows op een dag blijft wél gelijk. De precieze invulling van de show is nog niet bekend gemaakt.

Reacties