Opbrengst Wensbron seizoen 2020-2021 bekend

      Geen reacties op Opbrengst Wensbron seizoen 2020-2021 bekend

Jaarlijks werpen bezoekers van de Efteling munten in de Wensbron voor Save the Children. Dit jaar is er voor meer dan 7.500 euro opgehaald. Dat staat gelijk aan ruim 45 emmers vol muntjes. Zoals ieder jaar doneert de Efteling het bedrag aan Save the Children. Vandaag heeft Roodkapje de bijdrage aan Save the Children overhandigd. 

De Wensbron ligt op een sprookjesachtige plek in de Efteling, tussen Symbolica en Baron 1898 in. Dit jaar is de Wensbron voor de 35e keer geleegd. In totaal heeft de Efteling in de afgelopen jaren al meer dan 200.000 euro geschonken aan kinderrechtenorganisatie Save the Children.

De donatie van de Efteling wordt ieder jaar opnieuw ingezet om kinderen en hun families die hulp het meest nodig hebben te ondersteunen met voeding, onderwijs en bescherming. De projecten worden uitgevoerd in 120 landen van Afghanistan tot Haïti, maar ook in Nederland. Het TeamUp-programma helpt gevluchte kinderen om hun ervaringen te verwerken door middel van sport- en spelactiviteiten op scholen en in AZC’s. Zo leren kinderen van 6 tot 18 jaar hoe ze met hun gevoel moeten omgaan.

Reacties