Nieuwe Winter Efteling pin te koop vanaf zaterdag

      Geen reacties op Nieuwe Winter Efteling pin te koop vanaf zaterdag

Traditiegetrouw brengt de Efteling elk jaar met de Winter Efteling een nieuwe pin uit voor dat winterseizoen. Ook dit jaar wordt er weer een nieuw exemplaar uitgebracht.

Tijdens de 23e editie komt er een pin uit van een potkacheltje zoals je die ook in het park tegenkomt. Het betreft een driedimensionale afbeelding van een zwart kacheltje met sierlijke gouden randen en een vuurtje in het midden. De pin is vanaf aanstaande zaterdag 20 november te koop voor € 6,- per stuk. De oplage is 2.000 stuks en het EPP-nummer op de pin is 437.

Om zeker te zijn van een pin worden er vanaf 09.00 uur bij de Hoofdentree (in de buurt van de Pennenveer) bonnetjes uitgedeeld. Met zo’n bonnetje ben je verzekerd van maximaal 3 pins per persoon. Tot sluitingstijd van het park liggen de pins dan gereserveerd. Zolang de voorraad strekt is het ook mogelijk om de pin te kopen via de vrije verkoop.

De nieuwe winterpin is in eerste instantie bij alleen bij het souvenirchalet op de Warme Winter Weide te koop. Vanaf 14.00 uur kan de pin ook verkregen worden bij souvenirwinkel In den Ouden Marskramer. Abonnementhouders van de Efteling krijgen 5% korting op de pin.

Reacties