Nieuwe theatershow CARO drie jaar te zien

      Geen reacties op Nieuwe theatershow CARO drie jaar te zien

De nieuwe theatershow CARO beleefde gisteren in het Efteling Theater een feestelijke première, onder toeziend oog van de pers en enkele bekende Nederlanders. CARO is de zestiende theatershow in het Efteling Theater, en is de eerste in zijn soort. CARO is een theatershow waarin spraak en taal ondergeschikt zijn, en past in de visie van de Efteling om meer buitenlandse bezoekers te trekken richting het Kaatsheuvelse Sprookjespark.

[irp posts=”4441″ name=”Theatershow CARO voor meerdere jaren gepland”]

Eftelingsestraat.nl kon in mei al melden dat CARO waarschijnlijk langer dan één seizoen te zien zal zijn. Binnen de wandelgangen wordt gesproken dat dit hoogstwaarschijnlijk drie jaar zal zijn. Het is onbekend of de cast hetzelfde zal blijven, en of er de komende jaren variatie in de show wordt gebracht. Wel is zeker dat CARO de komende jaren een vaste plek op de agenda zal krijgen, met het oog op de ambitie van de Efteling om van een attractiepark uit te groeien tot een internationale verblijfsbestemming.

Vanaf vandaag september is de voorstelling onder andere te zien in weekenden en vakanties. De prijs voor deze reguliere tickets bedraagt €25 per persoon. Wanneer men overnacht in Efteling Bosrijk, Efteling Hotel en Efteling Loonsche Land kost een kaartje slechts €7,50 per persoon. Wanneer groepen de voorstelling bezoeken geldt vanaf twintig personen een groepstarief van €20 per persoon.

Reacties