Nieuwe souvenirs te koop in de Efteling

      Geen reacties op Nieuwe souvenirs te koop in de Efteling

Met het zomerseizoen bijna voor de deur introduceert de Efteling enkele nieuwe souvenirs die vanaf heden verkrijgbaar zijn in diverse winkels in het park. Afgelopen week verscheen bijvoorbeeld een nieuw fotoboekje. Het nieuwe fotoboekje toont enkele nieuwe foto’s vergeleken met het fotoboekje van vorig jaar. Kenmerkend op de voorkant staat Symbolica, het paleis der fantasie.

Naast het nieuwe fotoboekje heeft de Efteling het speciale Blond Amsterdam servies de nodige aandacht gegeven. De populaire servieslijn is uitgebreid met nieuwe borden, mokken en kommen, waarop tekeningen van de Indische Waterlelies sieren.

Wat vooral in het oog springt zijn de nieuwe paraplu’s. Deze magische paraplu’s verkleuren wanneer de paraplu in aanraking komt met water. Dit in combinatie met verschillende Efteling-figuren afgebeeld op het zeil, is het oprecht een magische paraplu te noemen.

Sinds afgelopen voorjaar zijn er diverse dekbedden van de Efteling te koop. Vanaf heden is het veel verkochte Kikkerkoning-dekbed ook te verkrijgen in de maat voor een tweepersoons bed. Hierdoor is er sinds lange tijd weer een Efteling-dekbed te koop dat geschikt is voor twee personen.

Ook ligt sinds kort de dvd van Sprookjesmusical de Gelaarsde Kat in de winkels van de Efteling. De dvd was tijdens de tournee van de musical ook te koop in diverse theaters.

Reacties