Nieuwe show in Efteling Bosrijk

      Geen reacties op Nieuwe show in Efteling Bosrijk

De komende tijd is er een speciaal showtje te zien in Efteling Bosrijk. Tot en met 14 mei kunnen gasten van het vakantiepark ’s avonds kijken naar ‘Stella en het ontwaakzand van Klaas Vaak’.

Het showtje gaat over zandkabouter Stella. Zij wilde graag een keer lang opblijven ’s avonds dus besloot ze dat stiekem te doen. Omdat ze ergens van schrok stootte ze per ongeluk een stapel zandzakken om over Klaas Vaak waardoor hij in slaap viel. Samen met Oehoe de uil en de kinderen probeert ze ontwaakzand te maken. Daarvoor hebben ze alleen 3 ingrediënten nodig. Zou het lukken om ontwaakzand te maken zodat Klaas Vaak weer wakker wordt?

Deze speciale act wordt mogelijk gemaakt door studenten van Efteling Academy 8. De Efteling Academy is een uniek talentontwikkelingsprogramma op het gebied van imagineering van de Efteling en NHTV Academy for Leisure. Bijzonder in het programma is het vierdejaars plusproject dat valt onder de minor Imagineering. Naast een uitdagend project volgen de studenten, samen met professionals van de Efteling, exclusieve workshops en trainingen op maat die gegeven worden door (inter)nationale experts. Jaarlijks studeren enkele studenten van de Efteling Academy af bij de Efteling (in vorm van een tijdelijke speciale act) en velen van hen houden er een prachtige baan aan over.

‘Stella en het ontwaakzand van Klaas Vaak’ is dagelijks te zien van 18.15 – 18.45 uur en van 19.30 – 20.00 uur onder het Poorthuys van Efteling Bosrijk.`

[wpdevart_youtube]N97No6pRkH8[/wpdevart_youtube]

[irp posts=”1839″ name=”Efteling publiceert internationaal slaaplied”]

Reacties

Geef een antwoord